top of page

Relatie geschenken voor:
 

Detail- Poetsbedrijven

Een auto polijsten
Waterdruppels

Hoe kunnen we u helpen?

 

Heeft u een detail bedrijf? Dan zit u hier aan het goede adres!

Wij kunnen u helpen met hoge kwaliteit geschenken voor uw klanten. Door onze ervaring in onze branche weten we precies waar wij uw klant blij mee kunnen maken, wat  zorgt voor terugkerende klanten.

Het kan niet zo zijn dat uw klant los van de poetsbeurt geen visitekaartje in de vorm van een geschenk mee heeft gekregen! We kunnen er niet om heen, klanten waarderen een geschenk met uw logo enorm. Het hoeft niet veel te kosten!

Autogeurtjes

Als poetsbedrijf is een autogeurtje zeer toegankelijk. autogeurtjes zijn goedkoop, hebben een functie en zijn voorzien van uw logo/bedrijfsgegevens. Een ontwerp maken doen wij volledig gratis! Heeft u al autogeurtjes? Niet getreurd, bel ons op en we kijken wat we voor u kunnen doen. Wij maken voor u een betere prijs, beter ontwerp, gemaakt van de allerbeste kwaliteit! Wij leveren autogeurtjes vanaf 18 cent/stuk. We hebben eindeloos veel speciale geuren, maar we hebben ook standaard geuren die iedereen lekker vindt ruiken. Ook kunnen de geurtjes voorzien worden van een headercard ook weer volledig gratis ontworpen door het team van CARGIFT.

Kentekenplaathouders / Sleutelhangers

Wilt u uw detailbedrijf naar een volgend level tillen? Dan zijn kentekenplaathouders of sleutelhangers bij uitstek leuke gifts voor na een grote poetsbeurt! De kwaliteit en de originaliteit zorgt voor een luxe uitstraling van uw bedrijf. Cargift is zeer gespecialiseerd in sleutelhangers en heeft veel contact met veel leveranciers. We kunnen daarom goedkope, exclusieve sleutelhangers leveren volledig custom made. Deze kleine dingen maken het verschil tussen een gewoon poetsbedrijf en uw detailbedrijf.

Overige producten

Door onze contacten binnen deze branche kunnen we alles voor uw realiseren wat betreft geschenken die betrekking hebben op auto's. Denk hierbij aan: ijskrabbers, sleuteltasjes, mappen, telefoonhouders etc. Alles bedrukt met uw logo. 

Gratis ontwerp

We kunnen ten alle tijden een gratis ontwerp voor uw bedrijf maken! Of zegt u van: ik ben heel even benieuwd wat zoiets zou kosten bij CARGIFT?  Neem contact met ons op! Wij geven u binnen 24 uur een antwoord waar u wat aan heeft. Duidelijke prijzen, geen bijkomende bedragen etc.

20211130_141642[8969].jpg

Laat ons zien wat wij voor u kunnen doen!

bottom of page