top of page

Relatie geschenken voor:
 

CARWASH- Autowasserettes 

Auto bij Car Wash
Waterdruppels

Hoe kunnen we u helpen?

 

heeft u een Carwash bedrijf? dan zit u hier aan het goede adres!

Wij kunnen u helpen met hoge kwaliteit geschenken voor uw klanten. Door onze ervaring in onze branche weten we precies waar wij uw klant blij mee kunnen maken, wat  zorgt voor terugkerende klanten.

Het kan niet zo zijn dat uw klant los van de schone auto geen visitekaartje in de vorm van een geschenk mee heeft gekregen! We kunnen er niet om heen, klanten waarderen een geschenk met uw logo enorm. En het hoeft niet veel te kosten!

Autogeurtjes

Als Wasserette is een autogeurtje zeer toegankelijk. Autogeurtjes zijn goedkoop, hebben een functie en zijn voorzien van uw logo/bedrijfsgegevens. onze geuren blijven 2 weken goed ruiken en een ontwerp maken doen wij volledig gratis! Heeft u al autogeurtjes? Niet getreurd, bel ons op en we kijken wat we voor u kunnen doen. Wij maken voor u een betere prijs, beter ontwerp, gemaakt van de allerbeste kwaliteit! Wij leveren autogeurtjes vanaf 18 cent/stuk. We hebben eindeloos veel speciale geuren, maar we hebben ook standaard geuren die iedereen lekker vindt ruiken. Ook kunnen de geurtjes voorzien worden van een headercard ook weer volledig gratis ontworpen door het team van CARGIFT.

Overige producten

Door onze contacten binnen deze branche kunnen we alles voor uw realiseren wat betreft geschenken die betrekking hebben op auto's. Denk hierbij aan: ijskrabbers, sleuteltasjes, mappen, telefoonhouders etc. alles bedrukt met uw logo. 

Gratis ontwerp

We kunnen ten alle tijden een gratis ontwerp voor uw bedrijf maken! Of zegt u van: ik ben heel even benieuwd wat zoiets zou kosten bij CARGIFT?  neem contact met ons op! Wij geven u binnen 24 uur een antwoord waar u wat aan heeft. Duidelijke prijzen, geen bijkomende bedragen etc.

uit onderzoek is gebleken dat u uw auto het best om de 2 weken kunt wassen! onze geurtjes ruiken blijven ook 2 weken goed ruiken, zodra de auto niet meer lekker ruikt, komt de klant op het goede moment terug voor een wasbeurt!

Laat ons zien wat wij voor u kunnen doen!

bottom of page