top of page

Relatie geschenken voor:
 

Autogarages

Garage Mechanic
Motorblokverwarmer Druktest

Hoe kunnen we u helpen?

 

heeft u een autogarage?

Dan zit u hier aan het goede adres! wij kunnen u helpen met hoge kwaliteit geschenken voor uw klanten. Door onze ervaring in onze branche weten we precies waar wij uw klant blij mee kunnen maken, wat  zorgt voor terugkerende klanten.

Het kan niet zo zijn dat uw klant los van de auto geen visitekaartje in de vorm van een geschenk mee heeft gekregen! We kunnen er niet om heen, klanten waarderen een geschenk met uw logo enorm. En het hoeft niet veel te kosten! Wij, Cargift, vinden dat er op elke auto die te koop staat kentekenplaathouders met uw logo moeten zitten. Ook horen de mensen te zien waar ze uw auto hebben gekocht. Dit kan perfect met een sleutelhanger.

Kentekenplaathouders

Tegenwoordig heeft ieder autobedrijf zijn eigen kentekenplaathouders. benieuwd wat ze voor uw kosten bij Cargift? u bent 99% van de keren goedkoper uit bij Cargift. We kunnen allerlei kentekenplaathouders verzorgen. Van standaard varianten tot houders met een 3D logo!

Sleutelhangers

Bij elke auto die u als bedrijf verkoopt hoort een sleutelhanger! En wat wilt u met deze sleutelhanger vertellen? moet er informatie op staan? of wilt u de luxe uitstraling van uw bedrijf laten terug komen in de sleutelhanger? het kan allemaal! neem vrijblijvend contact met ons op!

Autogeurtjes

Als Wasserette is een autogeurtje zeer toegankelijk. autogeurtjes zijn goedkoop, hebben een functie en zijn voorzien van uw logo/bedrijfsgegevens. onze geuren blijven 2 weken goed ruikeneen ontwerp maken doen wij volledig gratis! heeft u al autogeurtjes? niet getreurd, bel ons op en we kijken wat we voor u kunnen doen. wij maken voor u een betere prijs, beter ontwerp, gemaakt van de allerbeste kwaliteit! wij leveren autogeurtjes vanaf 18 cent/stuk. We hebben eindeloos veel speciale geuren, maar we hebben ook standaard geuren die iedereen lekker vindt ruiken. Ook kunnen de geurtjes voorzien worden van een headercard ook weer volledig gratis ontworpen door het team van CARGIFT.

Overige producten

Door onze contacten binnen deze branche kunnen we alles voor uw realiseren wat betreft geschenken die betrekking hebben op auto's. denk hierbij aan: ijskrabbers, sleuteltasjes, mappen, telefoonhouders etc. alles bedrukt met uw logo. 

Gratis ontwerp

We kunnen ten alle tijden een gratis ontwerp voor uw bedrijf maken! of zegt u van: ik ben heel even benieuwd wat zoiets zou kosten bij CARGIFT?  neem contact met ons op! Wij geven u binnen 24 uur een antwoord waar u wat aan heeft. Duidelijke prijzen, geen bijkomende bedragen etc.

20211130_141642[8969].jpg

Laat ons zien wat wij voor u kunnen doen!

bottom of page