top of page

kom meer te weten

OVER ONS

NieuweLogo.jpg

CARGIFT is gespecialiseerd in relatiegeschenken voor bedrijven uit de autobranche. Wij proberen de relatiegeschenken zo persoonlijk mogelijk te maken. Tegenwoordig kun je als autobedrijf niet meer een auto verkopen zonder een geschenk te geven. Deze relatiegeschenken voor de autobedrijven verzorgt Cargift tot in detail. Denk hierbij aan sleutelhangers, kentekenplaten en autogeurtjes. We helpen bedrijven aan geschenken in alle vormen en maten. Het verhaal van uw onderneming staat bij ons centraal en zullen dit duidelijk naar voren laten komen in onze relatiegeschenken. 

Door de vele goede contacten binnen deze branche kunnen we veel producten voor een zachte prijs aanbieden. Ook doen we er alles aan om u als klant tevreden te krijgen. Geen aanvraag is te gek! Wij gaan opzoek naar het gewenste resultaat. 

 

We helpen niet alleen bedrijven die gespecialiseerd zijn in de automotive sector! Veel van onze producten kunnen ook als relatiegeschenk dienen bij elke andere onderneming. Wij zijn er van overtuigd dat bijzondere relatiegeschenken zorgt voor terugkerende klanten. 

Alle geschenken die wij aanbieden is het ideale visitekaartje van uw onderneming. We kunnen altijd vrijblijvend een proefdruk en offerte maken. Neem gerust contact met ons op als u opzoek bent naar topkwaliteit geschenken

 

Reinier Krijgsman en Henri de Koning

Contact opnemen

  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

237A1937.jpg
bottom of page